Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Termeni și Condiții de utilizare - MonGift

Termeni și Condiții de utilizare

DEFINIȚII ȘI TERMENI

Compania-este denumirea comercială a MIX ADVERTISING. persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în București, Aleea Lamotești nr. 1 Bl. 15, sc. 1 et.4, ap. 17 cam. 2 având număr de ordine în Registrul Comerțului J40/726/2013 cod unic de înregistrare fiscal RO 31128272.

MonGift -înseamnă portalul web găzduit la adresele www.mongift.ro, www.mongift.ro

Utilizator-înseamnă toate persoanele care accesează MonGift, indiferent de motiv, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, și-au dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din secțiunea Termeni și Condiții Generale.

Client– persoană fizică / persoană juridică care are sau obține acces la CONȚINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către MonGift (electronic, telefonic, etc) sau în baza unui acord de utilizare existent între MonGift și acesta și care necesită crearea și utilizarea unui CONT.

Cont– secțiunea din Site formată dintr-o adresă de e-mail și o parolă care conține informații despre Utilizator.

Listă– pagină web în care Utilizatorul poate adaugă Bunuri pe care le consideră a fi preferate.

Listele pot fi:

-Publice: orice Client/Cumpărător/Utilizator poate vizualiza Lista Cumpărătorului/Utilizatorului în cazul în care acesta a distribuit-o pe rețelele de socializare (Facebook, Twitter și Google+) sau dacă accesează profilul public al Cumpărătorului/Utilizatorului din site. Listele sunt publice, iar Cumpărătorul/Utilizatorul are posibilitatea de a le seta ca private oricând, direct din Contul sau secțiunea Favorite.

-Private: acestea pot fi vizualizate numai de titularul Contului. Cumpărătorul/Utilizatorul are posibilitatea de a le seta ca și publice oricând, direct din Contul sau secțiunea Favorite.

Site – domeniul www.mongift.ro, www.mongift.ro și subdomeniile acestuia.

Campanie – acțiunea de a expune în scop comercial, un număr finit de Bunuri și/sau Servicii având un stoc limitat și predefinit, pentru o perioadă limitată de timp stabilită de către MonGift.

Document – prezențele Termene și Condiții

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv poștă electronică (e-mail, SMS) asupra Bunurilor și Serviciilor și/sau a promoțiilor desfășurate într-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea MonGift cu referire la informațiile conținute de acesta.

Termeni de utilizare – înseamnă prezenții termeni și condiții de utilizare a MonGift.

Acceptarea termenilor și a condițiilor de utilizare

Termenii și condițiile de utilizare ale website-ului MonGift, denumiți în continuare „Termeni de utilizare”, se aplică tuturor Utilizatorilor acestui website, inclusiv Utilizatorilor care beneficiază de seviciile oferite de acesta, prin publicarea de anunțuri, informații, materiale, etc.

Serviciile de care pot beneficia Utilizatorii MonGift sunt oferite către aceștia numai în situația acceptării necondiționate de către Utilizatori a Termenilor de utilizare. Acești termeni pot fi revizuiți și/sau modificați periodic, caz în care aceste amendamente și/sau actualizări vor fi publicate pe această pagină de web.

Continuarea utilizării serviciilor oferite de MonGift după amendarea Termenilor de utilizare reprezintă acceptarea implicită a conținutului acestora, astfel modificat. Din acest motiv, vă recomandăm să vizitați periodic această pagină web, pentru a lua la cunoștință cea mai recentă versiune a Termenilor de utilizare.

MonGift poate conține link-uri spre alte website-uri, care nu sunt deținute, controlate, dezvolate sau supravegheate în niciun fel de către MonGift și Compania nu-și asumă responsabilitatea pentru conținutul, politica sau practicile unor astfel de website-uri sau a oricăror alte website-uri.

Descrierea serviciilor MonGift

MonGift reprezintă o platformă electronică prin intermediul căreia orice Utilizator poate publica și distribui informații despre produse și servicii sub forma unor liste de cadouri. Listele de cadouri create de către Utilizatori pot conține informații și referințe publicate pe alte web-site-uri pentru care Compania nu-și asumă responsabilitatea.

MonGift oferă Utilizatorilor acces la o serie de servicii și informații care includ, dar nu se limitează la: publicarea și promovarea de produse și servicii din domenii diverse de activitate, distribuirea acestor informații către alți Utilizatori, evaluări și rating-uri ale produselor și serviciilor publicate, forumuri, servicii de mică publicitate, servicii de promovare și comerț electronic, conținut editorial original sau preluat. Aceste servicii pot include și publicitate, sub forme vizuale sau scrise, iar vizitarea portalului MonGift de către dumneavoastră consitutie acceptarea acestui mod de prezentare.

Pentru a utiliza serviciile noastre trebuie să dispuneți de echipamentele necesare (calculator, conexiune la Internet, etc.). Compania nu își asumă nici o răspundere în cazul în care anumite informații sunt furnizate cu întârziere, sunt pierdute, șterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. De asemenea, Compania nu își asumă nici o răspundere pentru consecințele care pot apărea datorită întârzierii, pierderii sau inexactității infomatiilor publicate sau existente pe MonGift.

Informațiile furnizate prin intermediul portalului MonGift sunt folosite pe propria răspundere de către Utilizatori iar, în cazul apariției oricărei fel de daună rezultată ca urmare a utilizării serviciilor sau informațiilor publicate pe MonGift, sunteți de acord că nu vă veți îndrepta în niciun fel împotrivă Companiei sau a reprezentanților acesteia pentru acoperirea totală sau parțială a prejudiciului astfel suferit.

Condiții de înregistrare

Serviciile oferite de MonGift pot fi folosite gratuit de către orice Utilizator care s-a înregistrat în prealabil în bază de date a portalului.

Accesul Utilizatorilor la anumite servicii și informații din cadrul MonGift este protejat de o parolă. Va sfătuim deci să nu dezvăluiți această parolă.

Compania nu vă va cere niciodată parola conturilor Utilizatorilor în mesaje sau telefoane nesolicitate de dumneavoastră. Va sfătuim să apăsați butonul „Logout” din contul dumneavoastră în MonGift la sfârșitul fiecărei sesiuni de utilizare a acestuia și să închideți fereastră browser-ului în care ați lucrat la sfârșitul navigării în MonGift.

Aceste sfaturi sunt destinate să înlăture accesul persoanelor neautorizate la informațiile personale ale Utilizatorilor sau la corespondența acestora (în special atunci când se lucrează într-o rețea de computere aflată într-un loc accesibil mai multor persoane).

În momentul în care vă înregistrați pe website, vi se vor cere anumite informații incluzând o adresă de e-mail validă. Pe lângă Termenii de utilizare care vor fi reglementați în politica website-ului, dumneavoastră înțelegeți și acceptați faptul că reprezentanții Companiei pot divulga unei terțe persoane anumite informații conținute în cererea dumneavoastră de înregistrare.

Compania nu va divulga unei terțe persoane numele, adresă, adresă de e-mail sau numărul dumneavoastră de telefon fără consimțământul dumneavoastră, cu excepția cazurilor prevăzute de lege.

Contul, parolă și securitatea datelor

Fiecare Utilizator este răspunzător de păstrarea confidențialității asupra informațiilor și a parolei sale. Prin urmare, veți fi răspunzători de utilizarea contului dumneavostră, indiferent dacă utilizarea de către o tertă persoană se face cu sau fără voia dumneavoastră. Sunteți de acord să sesizați Compania în legătură cu orice utilizare neautorizată a parolei și a înregistrării dumneavoastră. Sunteți deasemenea de acord să folosiți butonul de ieșire din contul dumneavoastră când doriți să părăsiți website-ul. Compania nu va fi răspunzătoare pentru nici o pagubă morală sau materială provocată prin nerespectarea acestei obligații.

Compania, în cazul în care consideră de cuviință, vă poate bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricăror altor servicii ale sale de care beneficiați, sau să scoată și să șteargă orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv. Compania poate deasemenea, oricând dorește și pentru orice motiv, să întrerupă furnizarea serviciilor, sau a unei părți a lor, cu sau fără o notificare prealabilă.

Orice încetare a accesului dumneavoastră la serviciile portalului MonGift, conform oricărei reguli din prezentii Termeni de utilizare, poate fi efectuată fără o avertizare anticipată, și sunteți de acord ca reprezentanții Companiei pot dezactiva sau șterge imediat contul dumneavoastră din cadrul portalului MonGift și toate informațiile în legătură cu acesta și/sau să interzică orice acces ulterior la serviciile sale. Compania nu va fi răspunzătoare față de dumneavoastră sau orice terță parte în orice mod, pentru interzicerea și/sau ștergerea contului și a accesului la serviciile puse la dispoziție prin intermediul portalului MonGift.

Obligațiile Utilizatorilor

a. furnizați informații și date adevărate, exacte și complete despre dumneavoastră așa cum este cerut de formularul de înregistrare pentru utilizarea web site-ului;
b. mențineți și înnoiți, atunci când situația o cere, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte și complete.

Dacă veți furniza informații care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Compania are dreptul să suspende sau să desființeze contul dumneavoastră și să refuze toate încercările curente sau viitoare de folosire a portalului MonGift.

Ca Utilizator sunteți responsabil de propriile acțiuni precum și de consecințele pe care acestea le pot avea, în urma publicării materialelor pe care le încărcați, le faceți publice prin intermediul contului pus la dispoziție de Companie.

Va obligați să nu faceți următoarele lucruri:
a. să publicați un material cu drept de autor, dacă nu sunteți autorul sau dacă nu aveți permisiunea autorului de a publica materialul respectiv în acest mod;
b. să publicați materiale obscene, defăimătoare, de amenințare sau răuvoitoare față de un alt Utilizator;
c. să publicați o imagine sau o afirmație explicit sexuală;
d. să publicați materiale care conțin viruși sau alte programe cu intenția de a distruge orice sistem sau informație;
e. să transmiteți în orice mod, orice conținut pentru care nu aveți dreptul legal de transmitere sau difuzare în orice condiții, sub orice sistem juridic, românesc sau străin, relații contractuale sau de încredere (cum sunt informațiile confidențiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvăluite că parte a relațiilor de serviciu sau aflate sub incidență acordurilor de confidențialitate);
f. să transmiteți în orice mod, orice tip de publicitate, materiale promoționale, „junk mail”, „spam”, scrisori în lanț, scheme piramidale, sau orice altă formă de solicitări, cu excepția porțiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;
g. să aveți adrese multiple în cadrul MonGift care se aseamănă sau care sunt create pe aceeași temă;
h. să promovați sau să furnizați informații despre modul de derulare a unor activități ilegale.

Compania poate înlătura, fără notificarea prealabilă a autorului, acele anunțuri sau informații postate pe site care nu respectă prevederile legale în vigoare sau regulile comune de bun simț. De asemenea, Compania își rezervă dreptul de a bloca accesul Utilizatorilor care, prin informațiile publicate pe MonGift afișează sau transmit orice mesaj defăimător sau care dezvăluie informații private sau personale ale unui alt Utilizator MonGift, precum și Utilizatorului care realizează comunicări calomnioase, amenințătoare, obscene, scandaloase, incitatoare, pornografice, profanatoare sau orice alt fel de materiale care pot fi catalogate ca ofensă adusă unor persoane fizice sau juridice.

Compania nu garantează identitatea Utilizatorilor, credibilitatea, acuratețea sau exactitatea informațiilor publicate de către Utilizatori și nu garantează vreo opinie sau orice fel de afirmație exprimată de către Utilizatori.

Compania acționează ca un factor neutru în distribuția online și publicarea informațiilor furnizate de către Utilizatori și nu are obligația de a verifica în avans materialul publicat de către Utilizatori.

Dacă i se solicită de către un Utilizator sau din proprie inițiativă, Compania are dreptul de a investiga și verifica afirmațiile și poate hotărî dacă informațiile respective trebuie îndepărtate sau nu. Compania nu răspunde în față Utilizatorilor website-ului în cazul unor asemena situații, indiferent de măsurile pe care a hotărât să le adopte. Compania își rezervă dreptul de a interzice accesul pe MonGift Utilizatorilor care au publicat astfel de informații pe site, au încălcat Termenii de utilizare în orice alt mod și își rezervă dreptul de a îndepărta informațiile false, imprecise, abuzive sau ilegale.

Compania poate adopta măsuri împotrivă Utilizatorului sau împotrivă informațiilor înregistrate de către acesta. Prin introducerea materialului în orice segment public sau privat de pe site îi garantați Companiei dreptul continuu, irevocabil (incluzând drepturile morale) și licența de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica în public conținutul (în întregime sau parțial), la scară internațională sau de a-l incorpora în alte lucrări de orice formă, în mass-media sau în tehnologia cunoscută sau care urmează să se dezvolte în viitor. De asemenea, permiteți oricărei persoane care este abonată să acceseze, să vizualizeze, să stocheze sau să reproducă asemenea materiale în scopuri personale. Fără a aduce atingere celor menționate, posesorul unui astfel de material publicat pe site își menține orice drepturi care ar deriva de aici.

MonGift poate publica pe Site informații despre Bunuri și/sau Servicii și/sau promoții practicate de către oricare alt terț cu care MonGift are încheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioadă de timp.

Toate informațiile folosite pentru descrierea Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentări multimedia / etc.) nu reprezintă o obligație contractuală din partea MonGift, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ ȘI INDUSTRIALĂ

Conținutul, astfel cum este definit în preambul, incluzând dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text și/sau conținut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusivă a MonGift, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obținute în acest sens în mod direct sau indirect (prin licențe de utilizare și/sau publicare).

Utilizatorului nu îi este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terțe părți, modificarea și/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricărui Conținut în orice alt context decât cel original intenționat de MonGift, includerea oricărui Conținut în afară Site-ului, îndepărtarea însemnelor care semnifică dreptul de autor al MonGift asupra Conținutului precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea Conținutului, decât cu acordul scris expres al MonGift.

Comentarii