Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Cum poți crește vânzările magazinului tău online? - MonGift

Cum poți crește vânzările magazinului tău online?

Cum facem pentru a ne diferenţia ofertele de cele ale concurenţei? Cum atragem trafic și îl convertim în vânzare? Acestea sunt întrebările cheie pentru fiecare proprietar de magazin online.

Pe măsură ce segmentul de comerţ online progresează, concurenţa devine tot mai acerbă. MONGIFT vă prezintă acum o soluţie simplă, gratuită, fără obligaţii –  de a da un impuls vânzărilor dumneavoastră. Acordaţi-ne 2 minute pentru a studia ideea ce vă va aduce clienţi noi în portofoliu.

Ce este Mongift?

Mongift este o nouă platformă socială, complet gratuită, care are drept scop conectarea între utilizatori și exprimarea autentică a prieteniei, în moduri originale, diferite de platforme gen Facbeook. Pe MonGift, utilizatorii își creează calendare cu evenimente de viaţă (zile de naștere, aniversări, sărbători, etc), definesc liste de dorinţe cu produse și servicii disponibile online. Prietenii fiecărui utilizator văd lista acestuia de dorinţe și îi pot oferi cadou produsele trecute în wishlist.

Pe lângă o modalitate facilă și completă de a oferi cadourile perfecte pe care cei dragi le așteaptă, platforma permite și organizarea de evenimente cu rol social, crowdfunding, liste de dorinţe pentru freelanceri, etc.

Încă din primele zile de după lansare, MonGift a adunat deja sute de utilizatori care se interconectează cu prietenii lor, iar platforma crește de la zi la zi. Beneficiile pentru utilizatori sunt multiple iar valoarea adăugată pe care soluţia noastră o aduce e evidentă în succesul reţelei.

Ce vă oferă MonGift?

MonGift oferă gratuit și fără obligaţii partenerilor săi cu magazine virtuale posibilitatea de a adugă butonul nostru în paginile cu produse. Astfel, atunci când un utilizator navighează în site-ul  dvs. el poate alege produsul și îl poate adăuga direct în lista de dorinţe vizibilă pentru toţi prietenii săi.  Aceștia achiziţionează produsul și i-l dăruiesc, iar de cele mai multe ori utilizatorii se bucură de cadouri de valoare chiar mai mare, întrucât acum toţi prietenii pot contribui la cumpărarea acestora. Noţiunea de wishlist capătă o nouă dimensiune iar de aici până la a realiza vânzarea mai este doar un pas. Dumneavoastră nu faceţi nimic în plus, iar produsele dvs. au șanse mult mai mari de a fi vândute. E simplu și e gratuit.

Avantajele dumneavoastră:

1. Instrument complet gratuit de promovare. Amplasarea butonului Mongift în paginile dvs. cu produse nu vă costă nimic. Scopul nostru este de a crește o reţea socială solidă și nu de a realiza profituri în această fază.

2. Soluţie tehnică simplă, fără îngreunarea traficului pe site-ul dvs. Amplasarea butonului de adăugare în listele de dorinţe ale utilizatorilor nu presupune nicio complexitate și nu îngreunează cu nimic funcţionarea site-ului dvs.

3. Potenţial maxim de convertire a traficului în vânzare. O dată ce produsele dvs. ajung în listele cu dorinţe a sute și mii de utilizatori, prietenii acestora vor contribui pentru a le cumpăra și a le dărui aceste produse. Este logic ca promovarea gratuită pe care v-o oferim să aducă vânzare fără niciun efort suplimentar din partea dvs.

4. Promovare evidenţiată a produselor dvs. într-o comunitate de utilizatori ce crește continuu. Un produs  vândut de dvs. online și prezent în wishlist-ul unui utilizator MonGift nu e vizualizat doar de acesta ci de toţi prietenii săi. Produsele sunt evidenţiate în liste de dorinţe, iar toţi utilizatorii au link direct către site-ul dvs. Aceasta înseamnă creștere imediată a traficului și a vânzării.

 

Configurează acum butonul
pentru site-ul tău!
 


Vezi prezentarea PDF completă


Partenerii noștri:
Bravo ShopCumperi ieftinDe HaineMagicLedShukarBijoux


Pentru orice întrebări despre implementare contactați-ne.

Comentarii